Dicte: Det är svårt att vara förälder i moderna familjer

Sångaren Dicte är själv för två barn i åldern sex och 12 år, men hon döljer inte det faktum att hon tror att det måste vara ett svårt liv för skilda barn att leva med både mor och pappa

Dicte: Det är svårt att vara förälder i moderna familjer

Den 48-årige Dicte Westergaard Madsen har barnen Ava och Sixten på sex respektive 12 år, med ex-man Laust Sonne. I en intervju med My Woman Secrets i veckan berättar hon för henne att hon har blivit en starkare person att ha barn. Men hon vill prata med sina föräldrars konsekvenser. Hon verkar som att moderna delbarn har ett svårt liv:

– Ja, jag då. De är bra på mamma, och de är bra på far, men skiftet är våldsamt för dem. Jag jämför det med att bo på ett hotell, och det hänger gradvis ut ur min nacke, nästan hur mycket hotellet är. Bakom plastnyckeln är det bara en ensamhet. Jag är där för att det finns ett jobb jag måste spela – men jag kunde bara noll min dotters hand, eller hur? Det hänger ur halsen för att vara borta för att spela mellan 30 och 100 jobb per år. Då är jag borta, och det är ojämn, orolighet och resväska. Det är som delkursens liv: New World, New Clothes, New Everything. Och såklart kan de ta lite saker fram och tillbaka, men vi har också sett barnen där med påsarna, eller hur? Det är synd. De behöver ändra hela tiden. Oavsett hur bra mamma och pappa gör regler.

Lär dig hur Dicte har hittat balansen mellan rock’n roll och familjeliv

Farlig kross

Dicte faders far kallas Laust Sonne, och hon kan inte komma tillbaka till den sorgliga historien. Men hon är inte rädd bort från kärlek.

Det finns några som har frågat mig om jag inte har varit rädd för kärlek … men du har helt enkelt inte råd med det, för du har slösat bort allt på golvet, säger hon.

Rädd för vad?

– Det är så illa kär i att bli kär. Hu hu hu Tänk om han plötsligt inte älskar mig ändå. Eller jag älskar inte plötsligt honom, och jag kommer att skada honom …

”Om det finns något jag är ledsen för, kommer jag att göra någonting åt det, säger Lise Rønne, TV-värd.

Hon har haft de få älskare hon haft länge i sitt liv.

– Och det är ganska mycket det. Jag är väldigt lojal. Jag tar kärlek väldigt seriöst. MYCKET. Det är därför du borde vara mycket försiktig med att leka med andras hjärtan. Man borde inte vara om du känner att du inte tror att du tar det på allvar. Om inte förståelsen är att den är sådan är den ömsesidig. Det finns alltid någon som blir fast när människor inte tar det på allvar. Nissen flytta alltid med om du inte har lärt dig av det. Du kan inte sataniskt gå ut om det är svårt. Det finns människor som gör – men då är det 10 år och så säger det bang. Därför: Det bästa du någonsin lär dig är bara att älska och bli älskad i gengäld . De är vad du är på jorden att göra, säger Dicte till My Woman Secrets.

Singlarlivet är inte något för skådespelaren Anders W. Berthelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *